ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά Καλού Χωριού: Αχρείαστα τα εναέρια μέσα

Κατασβέστηκε πλήρως το πρωί

Πλήρως κατασβεσθείσα θεωρείται η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως στις επτά το πρωί.

Η πυρκαγιά είχε τεθεί υπό έλεγχο στη διάρκεια της νύκτας και με το πρώτο φως της ημέρας έγινε η τελική κατάσβεση. Στην περιοχή μετέβησαν επίσης εναέρια μέσα πυρόσβεσης αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβαση τους. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 3 από το Τμήμα Δασών, 1 από το Ταμείο Θήρας και 1 εκσκαφέας.

Η πυρκαγιά κατέκαψε περίπου 3 δεκάρια από άγρια βλάστηση και καλαμιώνες εντός κοίτης ποταμού. Στο μέρος της πυρκαγιάς παρέμειναν, καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, δυνάμεις πυρόσβεσης για πρόληψη τυχόν αναζωπυρώσεων.

Η πυρκαγιά εξερράγη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 16/08, ενώ αρχικά εκφράστηκαν ανησυχίες και για τα σπίτια πλησίον της κοίτης του ποταμού, όπου μαινόταν. Ωστόσο, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προστάτευσαν τα σπίτια και περιόρισαν την φωτιά στο σημείο, όπου κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X