ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος με τον Μόρφου ο Πιτσιλλίδης: «Ποιος είναι που τον ακούει η Παναγία σε κάθε πελλάρα;»

«Ποια η απόδειξη ότι δεν είναι fake news ότι αρρώστησε;» (vid)

24news team

Χείμαρρος κατά του Μητροπολίτη Μόρφου, ο θεολόγος Αντρέας Πιτσιλλίδης, με αφορμή την άδικη -όπως την χαρακτήρισε- επίθεση του πρώτου στον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα.

«Είναι απορίας άξιον πώς ένας Άγιος ιεράρχης όπως ο Μητροπολίτης Μόρφου, εκνευρίζεται από μια τοποθέτηση ενός συναδέλφου του, του Ταμασού Ησαΐα, που τοποθετήθηκε με σοβαρότητα. Γιατί εκνευρίζεται και εξοργίζεται ένας προφήτης της εκκλησίας, ένας Άγιος άνθρωπος ο οποίος βάζει στο στόμα του Θεού και του Αγίου Πνεύματος πράγματα που δεν εφαρμόζονται».

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο ΣΙΓΜΑ, ο κος. Πιτσιλλίδης σχολίασε και τις αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου περί συνομιλίας του με την Παναγία με σκοπό να νοσήσει με «κορωνοϊούλη».


Μόρφου: «Είπα στην Παναγία να μου δώσει κορωνοϊούλη»


«Γίνεται να λέει τι ωραία ασθένεια, αναφερόμενος σε αυτή την κατάρα που μας έχει στερήσει Μητροπολίτες, κληρικούς, αδέρφια, γονείς, συγγενείς και μάλιστα που τους έχουμε χάσει; Και εγώ έχω χάσει μέλη της οικογένειάς μου... αβοήθητοι, να μην μπορούμε καν να τους επισκεφθούμε, να τους κρατήσουμε το χέρι... Ποια η απόδειξη ότι δεν είναι fake news ότι αρρώστησε; Ποιος είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου που τον ακούει η Παναγία σε ό,τι πελλάρα της ζητήσει; Αν ήμουν στη θέση του θα ζητούσα από την Παναγία νου, σωφροσύνη, ταπείνωση και όχι ασθένεια...»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X