ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανόν σε κάποιες περιοχές στα νότια παράλια. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο
ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, αλλά αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση για κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X