ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη προκάλεσε «εμφύλιο» στον Ολυμπιακό

Χριστόφορος Τορναρίτης: «Άνθρωποι μέσα στον Ολυμπιακό βάζουν φραγμούς στην ομάδα μας»

24news team

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης αφήνει αρκετά υπονοούμενα για τον τρόπο διαχείρισης και ορισμού των διαιτητών από τον Γιώργο Κούμα, Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΚΟΠ), «ο οποίος έστειλε την ομάδα του, αλλά και την Αλκή ‘’αδιάβαστες’’ στην Β’ κατηγορία», όπως αναφέρει.

Συγκεκριμένα, ο κος Τορναρίτης καταγγέλλει: «Όταν πριν 4 χρόνια ήρθα πίσω στον Ολυμπιακό, την προηγουμένη χρονιά ο Ολυμπιακός είχε μείνει στην Β’ κατηγορία, επειδή ο κος Γιώργος Κούμας διορίζει κατ’ εντολή πελατών, κουμπάρων και φίλων τους διαιτητές σας, τοποθέτησε τον Βασίλη Δημητρίου και σας έστειλε αδιάβαστους».

Ακολούθως εμπλέκει και την Αλκή αναφέροντας: «Θέλω να σας θυμίσω, όταν πάλι ο κος Κούμας διόρισε τον κο. Δημητρίου στο παιχνίδι ΕΝΠ - Αλκή που θα έκρινε την παραμονή στην κατηγορία και εκείνη την ημέρα έστειλε την Αλκή αδιάβαστη».

Η υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν η αφορμή για τις παραπάνω δηλώσεις

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, χωρίς να θέλει να εμβαθύνει για τα περί διαιτησίας και τον Γιώργο Κούμα, διευκρίνισε πως αφορμή για να υπενθυμίσει όλα τα παραπάνω στον κόσμο της ομάδας στάθηκε δεξίωση στο σωματείο προς τιμήν του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Θα μπορούσα να κάθομαι εδώ μέσα στο κρύο και να σας λέω μέχρι αύριο για τους διορισμούς και τον τρόπο λειτουργίας αυτού του ανθρώπου και αυτούς που τον στηρίζουν, θα τα αφήσω όμως να τα πούμε από κοντά σε συνάντηση που θα καλέσω στο σωματείο πολύ σύντομα. Αυτά τα λέω γιατί έχουμε οργανώσει μια δεξίωση στο σωματείο προς τιμήν του υποψηφίου Προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη και έχω δεχθεί δριμεία επιθέσεων από ανθρώπους μέσα στον Ολυμπιακό, οι οποίοι βάζουν φραγμούς στην ομάδα μας και στηρίζουν τα σχέδια αυτών που θέλουν να μας ξαναστείλουν αδιάβαστους στην Β’ κατηγορία».

Ο ισχυρός άνδρας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πώς: «αυτή τη φορά θα δυσκολευτούν… NEVER SURRENDER – FIGHT!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X