ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν ελλείπουσα από τις συνομιλίες του «Ορέστη»

Οι πληροφορίες και για μια Κύπρια και οι ισχυρισμοί του υπόπτου

Με το «τσουβάλι» φτάνουν συνεχώς οι πληροφορίες σε σχέση με το «σκιώδες» παρελθόν του 35χρονου υπόπτου και του προφίλ «Ορέστης», μέσω του οποίου προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του. Νέα στοιχεία που έχουν φθάσει κοντά μας, ανεβάζουν τον δείκτη της αγωνίας στο «κόκκινο», σε σχέση με την τύχη συγκεκριμένης γυναίκας.


Τρίτη 23 Απριλίου - Η πορεία των ερευνών στον Ξυλιάτο


Οι αρχές φαίνεται να εντόπισαν ότι μια από τις δεκάδες γυναίκες με τις οποίες μιλούσε, έχει δηλωθεί ως ελλείπουσα, όπως πληροφορούμαστε από καλά ενημερωμένη πηγή. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Αστυνομία άρχισε την έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσον η γυναίκα έχει εγκαταλείψει την Κύπρο ή αποτελεί ακόμα ένα θύμα του 35χρονου, ο οποίος κατά την διάρκεια ανάκρισης, αναφέρθηκε αρχικά σε πέντε δολοφονίες, προτού τα «μαζέψει» και μειώσει τον αριθμό σε δύο.

Μια Κύπρια ανάμεσα στις ελλείπουσες

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τις έρευνες των Αρχών τις τελευταίες μέρες, στις λίστες με τις ελλείπουσες γυναίκες, φαίνεται να έχει βρεθεί και μια, κυπριακής καταγωγής, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν προκαλεί ανησυχία ότι έχει πέσει θύμα του υπόπτου.

Βάσει των πληροφοριών μας, ο 35χρονος ανέφερε, ανακρινόμενος, ότι δεν «πήγαινε» με Κύπριες, ενώ την ίδια ώρα δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία προς αυτήν την κατεύθυνση. 


Οι 30 που γνώρισε ο «Ορέστης» και πώς τις εντόπισε (Pics)


Ψύχραιμος και αμετανόητος

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο 35χρονος ύποπτος που φέρεται να παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες, μέχρι στιγμής στις ανακρίσεις είναι ψύχραιμος και αμετανόητος.


Πέντε οι υποθέσεις γυναικών στα υπ' όψιν της Αστυνομίας


Εξάλλου, όπως δημοσιεύαμε χθες, Δευτέρα, ο ύποπτος, σε ανάκρισή του, φέρεται να αναφέρθηκε σε πάνω από δύο φόνους γυναικών. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες συνολικά. Ωστόσο, αμέσως μετά, έσπευσε να διορθώσει τον αριθμό και να τον «κατεβάσει» στις δύο, λέγοντας ότι σάστισε αρχικά εξαιτίας της ανάκρισης και υπέπεσε στο λάθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιες πηγές μας επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ομολόγησε, ανακρινόμενος, πως ένιωθε καλά όταν έσφιγγε τα θύματά του, μέχρι θανάτου.  

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X