ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «ήσυχος» αξιωματικός και ο «Ορέστης» με τα φρικτά εγκλήματα (Vid, Pics)

Σοκάρουν κάθε μέρα και περισσότερο οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Εφιάλτης δίχως τέλος μοιάζει η υπόθεση με τις δολοφονίες και τα πεταμένα πτώματα δύο γυναικών στο φρεάτιο της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό αλλά και την αναζήτηση της σορού ενός 6χρονου κοριτσιού.

Ένα νόμισμα με δύο όψεις από την μία ένας λιγομίλητος, φιλήσυχος ύποπτος 35χρονος αξιωματικός και από την άλλη ο «Ορέστης» με την φρικτή εγκληματική δράση.

Οι λεπτομέρειες κάθε μέρα και ποιο σοκαριστικές με το τέλος να είναι αβέβαιο αφού τα μέχρι τώρα δεδομένα οδηγούν στο ότι ο κατάλογος των νεκρών γυναικών θα είναι μεγαλύτερος.

Η Marry Rose και επίσημα το πρώτο θύμα του «Ορέστη»

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημέρωσε ότι το πρώτο πτώμα έχει ταυτοποιηθεί: «Μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες».

Ο λιγομίλητος και ήσυχος ύποπτος αξιωματικός

Άνθρωπος που υπηρετεί στην στην ίδια μονάδα μαζί με τον 35χρονο ύποπτο μας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα άτομο ήσυχο και λιγομίλητο.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε «κανείς από το στρατόπεδο δεν είχε υποψίες ότι έκρυβε πίσω από την στολή της Εθνικής Φρουράς αυτά τα φρικτά εγκλήματα».

Η εξαφανισμένη γυναίκα και οι συνομιλίες με τον «Ορέστη»

Στο στόχαστρο των Αρχών είναι το προφίλ του Ορέστη και οι συνομιλίες που είχε στην πλατφόρμα γνωριμιών. Μάλιστα μια από τις δεκάδες γυναίκες που συνομιλούσε έχει δηλωθεί ως ελλείπουσα.


Ψάχνουν ελλείπουσα από τις συνομιλίες του «Ορέστη»


Έπειτα από αυτή την ανακάλυψη σήμανε συναγερμός με τους ειδικούς να αρχίζουν εκτεταμένες έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για να εντοπίσουν τα ίχνη της αλλά και τις τελευταίες της κινήσεις.

Η Maricar θύμα του «Ορέστη»;

Η προσοχή της Αστυνομίας είναι στραμμένη στην Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλλιπίνες η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής, από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο.


Στην Maricar στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας (Vid)


Η κοπέλα είναι αυτή που συνομιλούσε με τον «Ορέστη» και η τύχη της αγνοείται. Οι υποψίες τρομάζουν στο φόβο του να γίνουν πραγματικότητα.

Άκαρπες οι έρευνες στο Ξυλιάτο – Plan Β

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης άρχισαν εντατικές έρευνες στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της 6χρονης χωρίς ωστόσο να έχουν κάποιο αποτέλεσμα και ως εκ τούτου αναμένεται να μπει σε εφαρμογή το «Σχέδιο Β» σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Να θυμίσουμε ότι με χθεσινό μας δημοσίευμα ενημερώσαμε ότι εάν και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα οι έρευνες θα συνεχίσουν με σκάφανδρο. Με σκάφανδρο θα βουτήξουν για την 6χρονη

 

 Τα βλέμματα στραμμένα στο Μιτσερό 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στήριξης στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, όπου οι έρευνες με την ρομποτική κάμερα, αλλά και μια μικρότερη με δυνατότητα διείσδυσης μέσα από τα διάφορα εμπόδια, θα συνεχίσουν την Τετάρτη. Όλη η προσοχή της κοινής γνώμης είναι στραμμένη στο φρεάτιο.

Νεκροτομή δεύτερου πτώματος - Τι έδειξαν τα προκαταρκτικά ευρήματα

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης, η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας.

Στη διαδικασία εκτός από τους δύο ιατροδικαστές συμμετείχαν και ανθρωπολόγοι που επιθεώρησαν τη σορό.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροτομής προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ για την ταυτοποίηση της σορού θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA.

Στο στρατόπεδο η Αστυνομία ψάχνει λύση στο μυστήριο

Ο 35χρονος ύποπτος αξιωματικός με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης πέρασε την πύλη του στρατοπέδου, όπου υπηρετούσε. Όπως πληροφορούμαστε, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, τέσσερα οχήματα της Δύναμης, έφτασαν στο στρατόπεδο όπου έκαναν φύλλο και φτερό το γραφείο του, στην δική του παρουσία.

Η ίδια πηγή μάλιστα μας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας ήταν εντελώς ψύχραιμος, χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις. Ενώ αξίζει να σημειωθεί και πάντα με βάση την πληροφόρησή μας, άτομα που σχετίζονται με την επιστήμη της Ψυχολογίας, απομόνωσαν ορισμένους αξιωματικούς σε συγκεκριμένο χώρο και διεξήγαγαν συζήτηση σχετικά με τον ύποπτο.

Η φρίκη της διπλανής πόρτας

Αυτό που προκαλεί περισσότερη ανατριχίλα στους πολίτες είναι τα αντιφατικά χαρακτηριστικά που μαθαίνουν για τον φονιά των αλλοδαπών γυναικών. Ο «απαρατήρητος» ύποπτος και ο μαζοχιστής δολοφόνος θα μπορούσε να είναι ο γείτονας, ο συνάδερφος, ο φίλος τους. Η ιδέα και μόνο πανικοβάλει.

 

 

 

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X