ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησαν να κλέψουν ζώα από φάρμα - Τους τσάκωσε η Αστυνομία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Υπόθεση κλοπής ζώων διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες βράδυ στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, γύρω στις 9μ.μ. χθες, από ιδιοκτήτη φάρμας ζώων. ‘Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, διαπίστωσε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χάνονται ζώα από το υποστατικό του.

Μετά την καταγγελία, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, μετέβησαν στο υποστατικό του παραπονούμενου για παρακολούθηση. Γύρω στις 10.30μ.μ., θεάθηκε όχημα να σταθμεύει έξω από το υποστατικό. Ακολούθως τα δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο, εισήλθαν στο υποστατικό. Οι δύο φέρονται να προσπάθησαν να κλέψουν ζώα, ωστόσο μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους δύο ύποπτους, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν το ένα από αυτούς, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα κατά τη διάρκεια εξετάσεων στην περιοχή.

Πρόκειται 42χρονο και 22χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση