ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξαναχτύπησε ο «ηθοποιός» - Μέχρι και αποτρίχωση έκανε τζάμπα!

Πολλές φορές οι πολίτες που «πέφτουν» στα δίκτυα του προχωρούν σε καταγγελία εναντίον του με την Αστυνομία να τον έχει ήδη συλλάβει αρκετές φορές

24news team

Την εμφάνισή του έκανε ξανά άνδρας ο οποίος συνηθίζει να εξαπατά πολίτες.

Ο εν λόγω άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, «χτυπά» σε διάφορες κοινότητες και επαρχίες ανά το Παγκύπριο και πάντοτε συστήνεται ως  «ηθοποιός».

Ο συγκεκριμένος, δρα με δόλιο τρόπο ξεγελώντας ανυποψίαστους πολίτες για να τους αποσπάσει χρήματα.

Πολλές φορές οι πολίτες που «πέφτουν» στα δίκτυα του προχωρούν σε καταγγελία εναντίον του με την Αστυνομία να τον έχει ήδη συλλάβει αρκετές φορές. Πάντως, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του αφού έδρασε ξανά.

Μαρτυρία που εξασφάλισε το 24news, αναφέρει ότι ο άνδρας έκλεισε ραντεβού σε ινστιτούτο αισθητικής της πρωτεύουσας για υπηρεσία αποτρίχωσης.

Ο άνδρας μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού του, προσπάθησε να πληρώσει με κάρτα την οποία δεν δεχόταν το σύστημα και ο ίδιος υποστήριξε πως θα επέστρεφε στο κατάστημα για να πληρώσει. Μάλιστα, είπε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος να φωτογραφίσει την πιστωτική του κάρτα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα τον εξαπατούσε. Ωστόσο, η κοπέλα ανακάλυψε ότι το όνομα που αναγραφόταν στην πιστωτική κάρτα ήταν διαφορετικό από το όνομα με το οποίο ο άντρας είχε κλείσει ραντεβού. Ο άντρας δεν επέστρεψε ποτέ για να πληρώσει αλλά έγινε «καπνός».

Εκτός από τη συγκεκριμένη καταγγελία, ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου στα Μανδριά της Πάφου, προειδοποιεί για τη δράση του 50χρονου.

«Προς ενημέρωση των κατοίκων της κοινότητάς μας. Χρειάζεται προσοχή από όλους. Κάποιος ο οποίος συστήνεται ως ηθοποιός προσπαθεί με δόλιο τρόπο να ξεγελάσει ειδικά ηλικιωμένους να του δώσουν χρήματα. Κυκλοφορεί με αυτοκίνητο ενοικιάσεως.»

Ο 50χρονος είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν στην κοινότητα Μανδριών της Πάφου, προσποιούμενος τον σκηνοθέτη της γνωστής σειράς του Alpha Κύπρου, «Κάμπινγκ».

Κρατάει χρόνια αυτή η... απάτη

Τον Οκτώβρη του 2019 το 24news, επικοινώνησε με πολίτη η οποία -τότε- τον κατάλαβε από περιγραφή φίλης της η οποία στο παρελθόν ξεγελάστηκε και αυτή από τον προαναφερθέντα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (30/10/19) ο ‘’ηθοποιός’’ πήγε να την επισκεφθεί στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας. Όπως μας ανέφερε η ίδια, το γεγονός αυτό την παραξένεψε αρκετά, «συνεργάζομαι με σειρές δίνοντας ρούχα μου και με παραξένεψε το γεγονός πως ένας άγνωστος έμαθε για εμένα, το κατάστημά μου και την συνεργασία που έχω. Επίσης με έβαλε σε υποψίες η επιμονή του να συνεργαστούμε. Τα δύο αυτά περιστατικά με ώθησαν στο να ψάξω ποιος είναι. Σοκαρισμένη έμαθα από φίλη μου ότι στο παρελθόν η ίδια έπεσε θύμα τέτοιας απάτης. Ζήτησα περιγραφή. Με το που τον είδα έξω από το μαγαζί μου και επιβεβαίωσα ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο, πήρα αμέσως τηλέφωνο τον σύζυγό μου αλλά και την Αστυνομία».

Εμφανώς ταραγμένη από το περιστατικό η καταγγέλλουσα μας ανέφερε, «ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να έρθει και έστειλε τον κουνιάδο μου. Όταν μπήκε μέσα και είπα πως είναι ο άντρας μου, έφυγε προφασιζόμενος διάφορες δουλειές. Εγώ ήμουν τυχερή και τον κατάλαβα, τι θα γίνει όμως με τους υπόλοιπους που θα πλησιάσει;».

Πάντως η Αστυνομία δεν είναι ενήμερη για νέο περιστατικό με τον συγκεκριμένο άντρα αφού δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία από κάποιον πολίτη μέχρι στιγμής.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση