ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας «κάψει» και αύριο - Κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

Σύμφωνα με το δελτίο, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 32 στα υψηλότερα ορεινά.

Η προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 11 το πρωί της Τετάρτης μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τις αυγινές κυρίως ώρες τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά τις απογευµατινές ώρες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη ενώ αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση την Πέµπτη και την Παρασκευή, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση