ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία (Pics)

Tι έκαναν

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο προσώπων που καταζητούνται σχετικά με υπόθεση τραυματισμού, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, παράνομης εισόδου σε περιουσία, συνωμοσίας, και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους 1. Aboukir Khorfesh Helmi Aziz, 37 ετών, από την Αίγυπτο και 2. Hanna Khorfesh Helmi Aziz, 35 ετών, από την Αίγυπτο, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς στο τηλέφωνο 26-806280 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.40 το βράδυ, της Δευτέρας, 22/11/2021, δύο ύποπτα πρόσωπα, μετέβηκαν στην κατοικία 27χρονου, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, και αφού ο ένοικος τους άνοιξε την πόρτα εισόδου, αυτοί επιτέθηκαν εναντίον του, με τον έναν από τους δύο υπόπτους να χτυπά με μαχαίρι τον 27χρονο στο κεφάλι. Από την επίθεση ο 27χρονος φέρεται να υπέστη θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 27χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και έλαβε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X