ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος Άρη για εμπρησμό: «Εμείς δεν κάνουμε χατίρια κανενός»

Κατέθεσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ο κ. Λυσάνδρου

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/2) το όχημα του προέδρου του Σωματείου Άρη Λεμεσού, κ. Λύσανδρου Λυσάνδρου.

Ο κ. Λυσάνδρου, ήδη έδωσε κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης σχετικά με το περιστατικό, μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρόεδρος του Άρη έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ως προς τις έρευνες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, 24news ο κ. Λυσάνδρου ήταν καταπέλτης: «Πέραν πάσης αμφιβολίας η επίθεση προέρχεται από το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, ο 50χρονος πρόεδρος του Άρη, σημείωσε ότι θεωρεί πως η επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος, πιθανότατα να σχετίζεται και με τον εμπρησμό του οχήματος του προέδρου της Αγίας Νάπας, Κώστα Ηλία που διαπράχθηκε πρόσφατα (Δες ΕΔΩ). Θυμίζουμε ότι ο Άρης είχε βγει με ανακοίνωση και εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τον κ. Ηλία.

«Εμείς δεν κάνουμε χατίρια κανενός» σημείωσε επίσης όσον αφορά τις υποψίες του για το ποιος κρύβεται πίσω από την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε.

Θυμίζουμε ότι, την Πέμπτη (4/2) στην Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, αποφασίστηκε η αλλαγή στην προκήρυξη του φετινού αλλά και του νέου πρωταθλήματος. Ερωτηθείς ο κ. Λυσάνδρου αν υπάρχει πιθανότητα η επίθεση που δέχθηκε να σχετίζεται και με αυτό, ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Τα γεγονότα της υπόθεσης:

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 5/2, έλαβαν κλήση για φωτιά σε όχημα στην περιοχή Εκάλης.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς και μέλη της Αστυνομικής δύναμης για εξετάσεις. 

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε δεύτερο όχημα της οικογένειας του 50χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Tο όχημα ανήκει στον Πρόεδρο του Άρη Λεμεσού,  Λύσανδρο Λυσάνδρου, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ερωτηθείς κατά πόσο ο εμπρησμός σχετίζεται με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι αθλητικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, ανέφερε πως, «δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και εξετάζονται διάφορες πτυχές».

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ οι Αρχές θα λάβουν κατάθεση από τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X