ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πραγματοποιείται η Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση του Δήμου Λεμεσού

Συνολικά 63 συμμετοχές παιδικών ομάδων θα ξεκινήσουν στις 11:30, από τα φώτα τροχαίας του δημόσιου κήπου της πόλης και θα παρελάσουν προς το παλιό λιμάνι

ΚΥΠΕ

Την τιμητική τους έχουν σήμερα τα παιδιά, καθώς στο πλαίσιο των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση, επί του παραλιακού δρόμου.

Συνολικά 63 συμμετοχές παιδικών ομάδων θα ξεκινήσουν στις 11:30, από τα φώτα τροχαίας του δημόσιου κήπου της πόλης και θα παρελάσουν προς το παλιό λιμάνι, ενώ θα προπορεύεται, με το άρμα της και τη συνοδεία της, η Βασίλισσα της Λεμεσού «Το κόσμημα της Μεσογείου». Στην παρέλαση συμμετέχουν, επίσης, οι μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και οι μαζορέττες Λεμεσού.

Οι σημερινές εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 18:30 με τους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου να τραγουδούν έξω από το «Πέραμα», σε ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή της ομάδας, Γιώργο Γιωργαλλέτο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν, για την προσφορά τους, παλιοί κανταδόροι.

Την ίδια ώρα, ο Χαρουπόμιλος Λανίτη φιλοξενεί έκθεση γελοιογραφίας του Συνδέσμου Κυπρίων Γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α.» και του «Εργαστηρίου Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν», καθώς και έκθεση φωτογραφίας από την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα Λεμεσού.

Στον ίδιο χώρο, στις 20:30, ο Δήμος Λεμεσού υποδέχεται την Μπέσσυ Αργυράκη, τη Σοφία Αρβανίτη και πενταμελές σχήμα, για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη ρυθμό χορό και μεγάλες επιτυχίες. Σημειώνεται ότι απαιτείται η εξασφάλιση κράτησης (δωρεάν) μέσω της Ticketmaster.

Εξασφάλιση κράτησης απαιτείται και για την εκδήλωση της Δευτέρας, 11 Μαρτίου, όπου ο Χαρουπόμυλος Λανίτη φιλοξενεί, στις 20:30, το Δώρο Δημοσθένους, τον Νεοκλή Νεοφυτίδη και εξαμελή μπάντα, στην μουσική παράσταση «Let me entertain you».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση