ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πορεία υπέρ του λαού της Παλαιστίνης στη Λευκωσία (pics)

Επί ποδός η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται διαμαρτυρία στην Λευκωσία με σύνθημα «Όχι στ’ όνομά μας! Σταματήστε την γενοκτονία! Ελευθερία στην Παλαιστίνη!».

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή του Προεδρικού. Υπάρχει αστυνομική παρουσία κατά μήκος της διαδήλωσης ενώ δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στην τροχαία κίνηση.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν διάφορες οργανώσεις, κινήσεις και σύνολα που σε κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ότι η στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας να καταδικάσει μονομερώς τη Χαμάς και να φιλοξενεί ένοπλες δυνάμεις τρίτων χωρών «καθιστά την Κύπρο συνεργό στη γενοκτονία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Στεκόμαστε απέναντι στη στοχοποίηση αμάχων και μη στρατιωτικών υποδομών, όπως σχολεία και νοσοκομεία. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχή συλλογική τιμωρία που επιβάλει το Ισραήλ».

Ζητούν άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και άμεση απελευθέρωση ομήρων και αδίκως κρατούμενων ατόμων, ιδιαίτερα παιδιών.

Εικόνες από την πορεία

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση