ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Ο «εξαφανισμένος» Πολωνός έδωσε απαντήσεις

Απαντά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στις 30/8

Στις ερωτήσεις των ανακριτών απάντησε ο 44χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τρίτης 20/8 και εντοπίστηκε χθες.  

Ο 44χρονος Πολωνός, λόγω του ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ δεν μπορούσε να αντιληφθεί το τι γινόταν γύρω του.

Όταν όμως ξεμέθυσε και ήταν σε κατάσταση να μιλήσει, έδωσε κατάθεση για που βρισκόταν ενώ οι Αρχές τον έψαχναν σε θάλασσα και στεριά.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το βράδυ της Τρίτης αφού έβαλε τα πέδιλα του, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε για περίπου δύο ώρες και στην συνέχεια βγήκε στην στεριά όπου βρίσκεται ο δημόσιος κήπος της Λεμεσού.


 «Θερμό»... τουρκικό καλωσόρισμα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας (Pics)


Στην συνέχεια, όπως ισχυρίζεται, το ίδιο βράδυ έμεινε σε κρεβατάκι της θάλασσας και το επόμενο πρωί άρχισε να περιπλανιέται στην περιοχή. Στην συνέχεια πήγε σε περίπτερο όπου αγόρασε μπύρες και τις κατανάλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος στην Αστυνομία, μετέβη στο διαμέρισμα του. Η Αστυνομία είχε ελέγξει την οικία του από την πρώτη στιγμή και άλλαξε τις κλειδαριές του διαμερίσματός του με αποτέλεσμα ο 44χρονος όταν πήγε στο διαμέρισμα να μην μπορεί να εισέλθει εντός του.


Θάνατος 21χρονου - Τι θα εξετάσουν οι Αρχές


Ο Πολωνός κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα του σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι. Οι Αρχές τον εντόπισαν μεθυσμένο μέσα στο διαμέρισμά του και του πέρασαν χειροπέδες αφού εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν τω μεταξύ ο 44χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 30/8 όπου θα απαντήσει ενώπιον Δικαστηρίου τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 

Μεταφορά επιθετικού οργάνου, επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, βία στην οικογένεια και μαχαιροφορία είναι τα αδικήματα που διέπραξε ο Πολωνός.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Η εξαφάνιση σήμανε συναγερμό 

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε φορέσει τα πέδιλα του και βούτηξε στη θάλασσα το βράδυ της Τρίτης, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με συμπατριώτη του, ο οποίος κατήγγειλε την εξαφάνιση του.

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, από στεριά, θάλασσα και αέρα, υπό το Συντονισμό του ΚΣΕΔ και του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης "Νέαρχος" ενώ στην στεριά στις έρευνες συμμετείχαν εθελοντές, Πολιτική Άμυνα και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X