ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος 21χρονου - Τι θα εξετάσουν οι Αρχές

Απεβίωσε μέσα στο Νοσοκομείο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών θα τεθούν και τα κλειστά κυκλώματα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όσον αφορά τον μυστηριώδη θάνατο του 21χρονου, ο οποίος απεβίωσε την Δευτέρα 19/8.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, οι έρευνες που θα γίνουν στα κλειστά κυκλώματα είναι στο αν θα εντοπιστεί κάτι το επιλήψιμο, αφού όπως είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό δημοσίευμα οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο νεαρός να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ βρισκόταν στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα ενώ όπως μας ανέφερε τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του νεαρού.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 21χρονος νοσηλευόταν από τις 14 Αυγούστου στο Οτορινολαρυγγολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Μετά από δύο μέρες, δηλαδή στις 16/8, ο νεαρός υπεβλήθη σε εγχείρηση διαφράγματος στην μύτη και παρέμεινε για νοσηλεία.

Την Δευτέρα στις 19/8 ο 21χρονος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου χθες άφησε την τελευταία του πνοή. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους, στην παρουσία και του ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη, χωρίς να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ωστόσο, ελήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, με τους ιατροδικαστές να αναμένουν τα αποτελέσματα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X