ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιους είδαμε στα εγκαίνια του Blanc Cocktail Bar στη Λευκωσία

Όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε

must.com.cy

Το νέο cocktail bar στη Λευκωσία, που αναδεικνύει μια πνοή από τον παριζιάνικο πολιτισμό, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το εντυπωσιακό event, ο Deejay Radio πραγματοποίησε ζωντανές μεταδόσεις από το εκλεπτυσμένο Blanc Cocktail Bar. Οι DJs Antony642 και Κάλια Δραγατάκη ήταν υπεύθυνοι για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στους παρευρισκόμενους και στους ακροατές του σταθμού.

Το Blanc Cocktail Bar διακρίνεται από τη χρήση χρωμάτων που αντιδρούν θετικά στη μονοτονία του μαύρου, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό ασπρόμαυρων αποχρώσεων με χρυσές λεπτομέρειες. Ο χώρος διαμορφώνεται με ξεχωριστό σχεδιασμό και εντυπωσιακά έργα τέχνης, ενώ τα signature κοκτέιλ αναμένεται ότι εντυπωσίασαν τους επισκέπτες, προσφέροντας κάτι πραγματικά μοναδικό. Ανάμεσα στους καλεσμένους, παρευρέθηκε η Αννίτα Δημητρίου, πρόεδρος της Βουλής αλλά και του κόμματος ΔΗΣΥ.

Το νέο μαγαζί ταιριάζει απόλυτα στην πολυσύχναστη Στασικράτους και από τις πρώτες εντυπώσεις διακρίνεται ότι είναι προσεγμένο και φρέσκο. Το Blanc προσφέρει μια μοναδική επιλογή για βραδινά ποτά ή χαλάρωση μετά τη δουλειά στην κεντρική οδό.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X