ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινές πολυετούς φυλάκισης σε δύο γυναίκες για ναρκωτικά

Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν

Ανακοινώσεις

Ποινές πολυετούς φυλάκισης επιβλήθηκαν σήμερα σε δύο γυναίκες ηλικίας 42 και 33 ετών, μετά από εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, υπόθεσης εισαγωγής και κατοχής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και συγκεκριμένα ποσότητας 12 κιλών και 844 γραμμαρίων φυτικής ύλης κάνναβης. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο επέβαλε στη 42χρονη ποινή φυλάκισης διάρκειας πέντε ετών και στη 33χρονη ποινή φυλάκισης διάρκειας 12 ετών.

Η μεγάλη ποσότητα κάνναβης, εντοπίστηκε τον Ιανουάριο, 2023, μετά από διεθνή συνεργασία των Αρχών της Κύπρου και της Ελλάδας και ειδικότερα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Αστυνομίας Κύπρου, και του Τμήματος Τελωνείων.

Συγκεκριμένα, στις 27 Ιανουαρίου, 2023, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και άλλες Υπηρεσίες στο εξωτερικό, εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών, τρία δέματα με προορισμό την Κύπρο, τα οποία περιείχαν συνολικά 13 κιλά και 905 γραμμάρια φυτικής ύλης κάνναβης μεικτού βάρους.

Τα δύο δέματα είχαν παραλήπτη την 33χρονη, ενώ το τρίτο δέμα τη 42χρονη.

Ακολούθως, σε συνεργασία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών με τις Τελωνειακές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της 33χρονης και της 42χρονης, κατά τη διαδικασία παραλαβής των πακέτων από τα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X