ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιες εκλογές; Οι Κύπριοι το πρωί ψήφισαν παραλία (pics)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

24news team

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων Βουλευτών είναι σε εξέλιξη, ωστόσο, αρκετοί πολίτες επέλεξαν το πρωινό της Κυριακής να ψηφίσουν… παραλία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν αρκετοί συμπολίτες μας προτίμησαν στιγμές χαλάρωσης, ρίχνοντας άκυρο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στις Βουλευτικές Εκλογές.

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι ώρες ψηφοφορίας είναι από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ., με διάλειμμα μιας ώρας, μεταξύ 12.00 μ. – 1.00 μ.μ., σε ό,τι αφορά τα εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ για τα εκλογικά κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι ώρες που έχουν καθοριστεί είναι από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., με διάλειμμα μεταξύ 12.00 μ. – 12.30 μ.μ., τοπική ώρα, ώστε οι κάλπες να κλείσουν την ίδια ώρα παντού.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και ομίχλη και τοπική χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση