ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πλαστογράφησαν συνταγές με τη σφραγίδα γιατρού

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου

ΚΥΠΕ

Δύο πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφημένων συνταγών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου,  το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:00, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο  αυτοκίνητο που οδηγείτο από 33χρονο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από τα ΤΑΕ Αμμόχωστου και Λευκωσίας.

Συνοδηγός του οχήματος ήταν 20χρονος στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρεις συνταγές συγκεκριμένου ιατρού συμπληρωμένες με ονόματα και ημερομηνίες για συγκεκριμένο φάρμακο που περιέχει κοδεϊνη. το οποίο αποτελεί υποκατάστατο ναρκωτικής ουσίας.

Ηγέρθηκαν υποψίες ότι πιθανόν οι συνταγές να ήταν πλαστογραφημένες. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω ιατρός κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσεί, δεν εργάζεται και είναι κλινήρης, οπόταν είπε ο κ. Νικολάου ήταν αδύνατον να υπογράψει τέτοιες συνταγές.

Από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 20χρονου βρέθηκε σφραγίδα του εν λόγω ιατρού με το όνομα του καθώς και αριθμός μπουκαλιών με το εν λόγω φάρμακο.Ακολούθως ο 20χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για πλαστογράφηση συνταγών.

Ο οδηγός του οχήματος ο 33χρονος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για τα περαιτέρω.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X