ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πανηγυρίστε μάγκες οδηγήσατε την χώρα στα βράχια

Μαζί με το ΔΗΚΟ συμπαρασύρθηκε και το ΑΚΕΛ στον κυκεώνα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Χειροκροτήστε τους παρατεταμένα. Τα κατάφεραν και είναι μάγκες και μπεσαλήδες. Οδήγησαν το κράτος σε περιπέτειες και αυτοί πανηγυρίζουν. Ναι, πήρατε τεράστια νίκη και φαντάζομαι θα σας πιστωθεί όλους στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Καταφέρατε να μπλοκάρετε την χώρα, την πατρίδα σας την φέρατε σε αδιέξοδο και τους αγχωμένους πολίτες ελέω ιού, τους σπρώξατε στο βάραθρο. Ικανοποιήσατε όμως το βίτσιο σας να ταλαιπωρήσετε-τιμωρήσετε την Κυβέρνηση, όπως νομίζετε, εθελοτυφλείτε και ευελπιστείτε. Ναι, ρε μάγκες θα αγχωθεί ο Νίκαρος ότι δεν θα πάρει τον μισθό του και δύσκολα θα τα βγάλει πέρα και δεν θα μπορέσει να συντηρήσει την οικογένεια του.

• Ειδικότερα οι κονκλαβιούχοι με επικεφαλής τον Πρίγκιπα γιόρτασαν δεόντως την τεράστια τους αυτή επιτυχία φωνάζοντας το γνωστό τους σύνθημα «στο ΔΗΚΟ ανήκει και αυτή η νίκη». Ακόμη, πανηγυρίζει μαζί τους και ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ που προκάλεσε πόλεμο και αναστάτωση για να ικανοποιηθεί η επιθυμία του και να υλοποιηθεί η αποστολή του να χτυπήσει με κάθε τρόπο και μέσο την Κυβέρνηση. Έπαθαν αμόκ οι άνθρωποι, καταλήφθηκαν από το σύνδρομο της επιθετικότητας και της μονομανίας και ΖΟΥΝ και ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ μόνο για να εφευρίσκουν τρόπους να χτυπούν τους αντιπάλους τους. Ούτε με τους Τούρκους κατακτητές δεν έχουν τόσο ΜΕΝΟΣ και ΠΑΘΟΣ. Ε, μα δεν είναι και λίγο να ακούς ολημερίς το όνομα του ότι ήταν η αφορμή για να προκληθεί αναταραχή στον τόπο και γίνονται για χατίρι σου τόσοι καβγάδες. Όσο και αν είσαι προσγειωμένος θα απογειωθείς. Η πτώση σου να μην είναι θορυβώδης είναι το θέμα…

• Μαζί όμως με το ΔΗΚΟ συμπαρασύρθηκε και το ΑΚΕΛ, που τείνει να χάσει την σοβαρότητα του ως κόμμα και προσπαθεί να συγκαλύψει τα εσωκομματικά του προβλήματα, με επιθέσεις που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία και στην φύση της αριστεράς. Ουδέποτε το ΑΚΕΛ θα ήθελε η χώρα να βρεθεί στα βράχια. Αλλά με τους ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ που έμπλεξε, θα υποφέρει και θα υποστεί αρκετές συνέπειες. Η ανάγκη για εξουσία τους οδήγησε σε συνέταιρους που μάλλον θα τους παραπέμψουν στην ανυποληψία παρά στην ανάκαμψη και στην πρωτιά. Αν ακούσατε την ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ, συγκεκριμένα την αποστροφή στην ομιλία του ότι ενδεχομένως η διασύνδεση της ψήφισης των προϋπολογισμών με την παραχώρηση εγγράφων στον Γ. Ελεγκτή να ήταν λάθος, αντιληφθήκατε ότι το κόμμα βρέθηκε σε αδιέξοδο.

• Όσο για την ΕΔΕΚ έχασε-αποποιήθηκε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να γίνει με βούλα ρυθμιστής του πολιτικού σκηνικού και ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ να κλειδώσει την Προεδρία της Βουλής. Βεβαίως, μην σοκάρεστε. Θα εδραίωνε την πεποίθηση στους Συναγερμικούς ότι αξίζει τον κόπο να του δώσουν αυτή την αξιοζήλευτη θέση και να τον αναδείξουν δεύτερο τη τάξει στην πολιτεία. Φευ όμως δεν κατάφερε να ελέγξει δυο βουλευτές του.

• Όσο δε για τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ε, καλά. Καταλήφθηκαν από το σύνδρομο του μικρομεγαλισμού των λιλιπούτειων κομμάτων, εδώ και αρκετό καιρό και έγιναν ουρά της συνεργασίας ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. Κούνια που σας κούναγε που θα σας δώσουν αξιώματα. Θα σας κάνει μια ρουφηξιά το ΑΚΕΛ. Τόσο κοντά που είσαστε γιατί να ψηφίσει κάποιος Οικολόγους και να μην επιστρέψει στο κόμμα του; 

• Η πλάκα όμως είναι ότι με τις 50 τόσες τροπολογίες που ενέκριναν εκείνοι που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, ουσιαστικά ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ την φυσιογνωμία του. Δηλαδή τι καταψήφισαν; Με τις τροπολογίες μπλόκαραν , σταύρωσαν σημαντικό αριθμό κονδυλίων που εμπεριέχονται στον προϋπολογισμό και για τα οποία θα επανέλθει η Κυβέρνηση να επεξηγήσει για την αναγκαιότητα ψήφισης τους. Ουσιαστικά με την ψήφιση των τροπολογιών απέμειναν στον προϋπολογισμό για να διαθέσει η Κυβέρνηση τα άκρως απαραίτητα. Δηλαδή μισθοί, συντάξεις, αγορές φαρμάκων και εμβολίων και άλλες δαπάνες απαραίτητες γα την λειτουργία του κράτους. Αυτά καταψήφισαν οι μάγκες και μπεσαλήδες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι απέμεινε από την τριήμερη συνεδρία της Βουλής; Κραυγές βουλευτών, χαμηλό επίπεδο πολιτικής κρίσης, βιασμός κατ’ επανάληψη της Ελληνικής γλώσσας (εκτός μεμονωμένων εξαιρέσεων) και συντριπτική απαξίωση από την κοινωνία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση