ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαχειρίσιμη η φωτιά που ξεκίνησε από όχημα

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

24news team

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις στη περιοχή Αμπελόβουνοι παρά την Κοινότητα Αυδήμου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, λόγω της φωτιάς κάηκαν πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα.

Συνολικά, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο σημείο ήταν: τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, τρία οχήματα του Τμήματος Δασών και 2 των Βάσεων. Η Επαρχιακή Διοίκηση απέστειλε ένα εκσκαφέα και εθελοντικές ομάδες.

Όπως αναφέρει ο κος Κεττής, οι δυνάμεις πυρόσβεσης προχωράνε σε πλήρη οριοθέτηση και τελικές κατασβέσεις, ενώ θα παραμείνουν στο σημείο δυνάμεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε ακολούθως σε χωράφια με ξηρά βλάστηση, είχε επηρεαστεί η ορατότητα στον δρόμο και η τροχαία κίνηση, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Πισσούρι προς Αυδήμου.

Η πυρκαγιά στο όχημα κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που συνεχίζουν γύρω στις 7.00 το απόγευμα, την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επεκτάθηκε στην περιοχή. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και βρίσκεται σε απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο, με την κυκλοφορία να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει κανονικά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση