ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

Στο αεροδρόμιο Πάφου

ΚΥΠΕ

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Πέμπτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας ενώ τρίτο πρόσωπο, γυναίκα, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα λόγω του ότι συνοδεύονταν από ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες γύρω στις 13:30 άντρας 27 ετών και η σύζυγος του 25 ετών, παρουσιάστηκαν στο Τμήμα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου με προορισμό την Σόφια παρουσιάζοντας Συριακά διαβατήρια.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ηγέρθηκαν υποψίες στα μέλη της Αστυνομίας μετά που το ζεύγος εισήλθε στην αίθουσα επιβατών ότι κατείχαν πλαστά έγγραφα και κατόπιν έρευνας εντοπίστηκαν στην κατοχή τους πλαστά Βρετανικά διαβατήρια καθώς και εισητήρια με προορισμό το Δουβλίνο.

Είπε ότι 25χρονος παρουσιάστηκε επίσης στο Τμήμα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάζοντας επίσης Συριακό διαβατήριο και κάρτα επιβίβασης για Σόφια. Κάτω από τις ίδιες υποψίες εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου, Ολλανδικό πλαστό διαβατήριο καθώς και εισιτήριο με προορισμό το Δουβλίνο.

Ανέφερε ότι οι δύο άντρες ο 27χρονος και ο 25χρονος συνελήφθηκαν για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας και τελούν υπό κράτηση.

Η 25χρονη, σύζυγος του 27χρονου, η οποία είχε μαζί της ανήλικο παιδί, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη με σκοπό να κλητευθεί αργότερα και να κατηγορηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση