ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιμένουν απαντήσεις για τον θάνατο - μυστήριο του Αδάμου

Αναπάντητα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του 26χρονου Αδάμου

24news team

Καμία εξέλιξη δεν έχει προκύψει σχετικά με τον θάνατο του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου.

Στις 7 Ιανουαρίου διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από την οποία δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 26χρονου. Όπως είχε αποκαλύψει το 24news, ο Αδάμος δεν έφερε εξωτερικό τραύμα στο σώμα του όταν εντοπίστηκε κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σημειώνεται ότι από την σορό του άτυχου Αδάμου, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων, τα οποία αναμένονται το επόμενο διάστημα, πιθανότατα να δώσουν απαντήσεις και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ως προς τα αίτια που οδήγησαν τον Αδάμου στον θάνατο.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία, προς το παρόν αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Τα γεγονότα της υπόθεσης: 

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποιός την Τρίτη (5/1) εντοπίστηκε νεκρός σε κοίτη ποταμού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Συλίκου. Ο άτυχος νέος διέμενε στην εν λόγω περιοχή.

Ο Αδάμου θυμίζουμε ότι θεάθηκε για τελευταία φορά στις 31 Δεκεμβρίου 2020, ενώ από τότε χάθηκαν τα ίχνη του με την Αστυνομία, την οικογένειά του και άλλους εθελοντές να διενεργούν εντατικές έρευνες για εντοπισμό του.

Το παπούτσι που οδήγησε στον εντοπισμό:

Την Τρίτη (5/1) λίγο προτού εντοπιστεί το πτώμα του άτυχου 26χρονου σε κοίτη ποταμού, είχε βρεθεί ένα παπούτσι 50 με 100 μέτρα μακριά από το σημείο όπου τελικά ήταν το άψυχο σώμα του Αδάμου.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και ιατροδικαστές για να διενεργήσουν αυτοψία στην σορό του 26χρονου.

Τον Αδάμου αναγνώρισαν συγγενικά το πρόσωπα, όταν κλήθηκαν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου.

Σε δηλώσεις του ο Τμηματάρχης Διάσωσης Λεμεσού, Μιχάλης Μουσκαλής, «κάναμε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή των γύρω χωριών, σε κοίτες ποταμών και μετά από τη σημερινή συντονισμένη επιχείρηση, που είχε διατάξει ο αναπληρωτής διοικητής της Πολιτικής Άμυνας, Κυριάκος Χατζηγεωργίου, είχαν έρθει εναέρια μέσα, drones και άλλες ομάδες διασώσεων, με 35-40 μέλη».

Μέλη της ΠΑ εντόπισαν κάποια αντικείμενα του 26χρονου και μετά από έρευνα, εντοπίστηκε το πτώμα του σε απόσταση 100 μέτρων, στην κοίτη του ποταμού, μέσα στο νερό, πρόσθεσε.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε, ούτε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των επιστημονικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν».

Ερωτηθείς κατά πόσο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα, ο κ.Κυριάκου είπε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση