ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασαν 5 πρόσωπα για υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών

Υπό κράτηση

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη πέντε προσώπων, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για πέντε 22χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του
Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησης εναντίον των τριών υπόπτων, ενώ διέταξε όπως οι άλλοι δύο ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση και παρουσιαστούν εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, για εξέταση του αιτήματος της Αστυνομίας για προσωποκράτηση τους και έκδοση σχετικής του απόφασης.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και διακίνηση μεταναστών.

Οι διερευνώμενες υποθέσεις αφορούν άφιξη παράτυπων μεταναστών μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Φεβρουαρίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση