ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάσωση στο Κάβο Γκρέκο:Κινδύνευσε γυναίκα-Ενεργοποιήθηκε το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Η γυναίκα αφού ανασύρθηκε από το ελικόπτερο μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

24news team

Στη διάσωση γυναίκας η οποία βρισκόταν σε κίνδυνο στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, προχώρησε το Κέντρο Συντονισμού, Έρευνας και Διάσωσης με τη συνδρομή ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, στις 20 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 15:15, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ», κατόπιν λήψης πληροφορίας η οποία αφορούσε σε άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Η γυναίκα αφού ανασύρθηκε από το ελικόπτερο μεταφέρθηκε και παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση