ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος σε γυμναστήριο στη Λάρνακα - Μπούκαρε και έβαλε φωτιά (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα

ΚΥΠΕ

Αντρας φέρεται να επιχείρησε χθες να προκαλέσει φωτιά σε δυο γυμναστήρια χθες στη Λάρνακα και Αραδίππου ενώ στους χώρους βρίσκονταν αθλούμενοι.

Συγκεκριμένα, άντρας ηλικίας 50 ετών μετέβη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε γυμναστήρια εντός της πόλης της Λάρνακας και στην Αραδίππου όπου με χρήση εύφλεκτης ύλης φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά εντός των γυμναστηρίων, στον χώρο όπου γυμνάζονταν πολίτες.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου δήλωσε πως "και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε μηχανήματα των γυμναστηρίων, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, κατά την έξοδο του από το γυμναστήριο, χτύπησε και τραυμάτισε γυναίκα, η οποία αθλείτο στο γυμναστήριο".

Ο κ. Χρυσοστόμου δήλωσε πως "η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση διατάγματος υποχρεωτικής εξέτασης του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι γιατρό και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας".

Σημείωσε πως "επιπλέον εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του δράστη σε σχέση με τα αδικήματα, τα οποία διέπραξε στα δυο γυμναστήρια, τα οποία στο παρόν στάδιο λόγω του ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας παραμένουν ανεκτέλεστα".

Ερωτηθείς εάν θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως "ο δράστης θα πρέπει να απολυθεί από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Ένα διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας έχει διάρκεια μέχρι 28 ημέρες, συνεπώς όταν θα απολυθεί και θεωρηθεί από τους γιατρούς πως ψυχικά είναι εντάξει, τότε θα εξεταστούν τα αδικήματα που προκύπτουν εναντίον του".

Σε σχέση με τις ζημιές στα δυο γυμναστήρια, ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε πως "στο ένα γυμναστήριο οι ζημιές είναι στις 5 χιλιάδες ευρώ".

Από τις φωτιές δεν προέκυψε τραυματισμός πολίτη.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X