ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράσταση… δύναμη ψυχής! (vid)

Μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά...

Της Έλενας Αποστόλου

O Πέτρος Κλεάνθους, ο Χριστάκης Αριστείδου και η Σοφία Ψαρούδη. Τους θυμόμαστε από το βίντεο–viral στο facebook που ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολές, να μας τραγουδούν τον «Άδωνη» και να μας ξεσηκώνουν με το μπρίο, το πάθος και το κέφι τους. Mας «ταξίδεψαν» «Στου λιμανιού την άκρη» ένα μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Λοίζου, παρασύροντάς μας στους ρυθμούς και στην ενέργειά τους.

Το Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, ήταν κατάμεστο, αγκαλιάζοντας και τα 50 παιδιά που ήρθαν από τη Λεμεσό και βρίσκονταν στη σκηνή για τη μια και μοναδική παράσταση, καταθέτοντας τη ψυχής τους και προκαλώντας συγκίνηση για την αγάπη τους για τη ζωή.

Παιδιά που με το ταλέντο τους και την χάρη τους μας απέδειξαν ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα προβλήματα. Μας υπενθύμισαν ότι με την δημιουργικότητα και το πάθος παραμερίζονται οι όποιες αντιξοότητες.

Όλοι παιδιά από το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «Το Σπίτι Του Μάριου» και το Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «Αικατερίνειο», μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου «ΔΕΣΜΟΣ» του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους παρευρισκόμενους, η αγάπη που επέδειξαν τα παιδιά στον τραγουδιστή Γιώργο Σταματάρη ο οποίος ήταν προσκεκλημένος τους. Του αφιέρωναν τραγούδια αλλά και την αγάπη τους και στο τέλος τον κάλεσαν για να μοιραστούν την σκηνή.

 Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παράστασης εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο το προσωπικό των δύο Κέντρων Ημέρας, που είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά, η μουσικός Άννα Αριστείδου, που δίδαξε και επιμελήθηκε τα τραγούδια, η Θέμις Χριστοδούλου που ανέλαβε τη Θεατρική επιμέλεια και ο χοροδιδάσκαλος των παιδιών Νικόλας Βρυώνη. Την επιμέλεια για το Μουσικοκινητικό κομμάτι της παράστασης είχαν η Άντρια Χαραλάμπους και η Χριστίνα Λαζάρου. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Πολιτιστικού Χορευτικού Ομίλου Λεμεσού «Διόνυσος» που συμμετείχε στην εκδήλωση.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της παράστασης στη Λευκωσία ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Κρίστη Ιωάννου. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη. Τον υπουργό ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό εκπροσώπησε ο Κορνήλιος Κορνηλίου. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση