ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει ίδιο το σκηνικό του καιρού

Αναμένονται βροχές στα ορεινά

Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Σάββατο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ στη συνέχεια θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X