ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραίτηση Καπνουλλά: «Προσωπικοί οι λόγοι...»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στη λήψη της απόφασης να παραιτηθεί από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών είναι προσωπικοί και άσχετοι με τη Διοίκηση ή Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Ιωάννης Καπνουλλάς. Ο κ. Καπνουλλάς εκφράζει ικανοποίηση για την αποδοχή της παραίτησης του από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

«Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ικανοποίηση μου για την αποδοχή της παραίτησης μου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριο Χαρτσιώτη», αναφέρει και ευχαριστεί όλους με τους οποίους συνεργάστηκε στο διάστημα που υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Φυλακών.

Επίσης, εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους τρεις Υπουργούς, την κ. Δράκου, την κ. Κουκίδου και τον κ. Χαρτσιώτη, στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Παναγή, και τους λειτουργούς του Υπουργείου.

Ευχαριστεί, επίσης, όλους τους συνεργάτες του στο Τμήμα Φυλακών, οι οποίοι, όπως είπε, «με περιέβαλαν με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό κατά την περίοδο αυτή».

«Στο διάστημα που υπηρέτησα πιστεύω κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό όλων και της κοινωνίας και νιώθω περήφανος που η πολιτεία μου εμπιστεύτηκε την Διεύθυνση ενός τόσο νευραλγικού πόστου. Προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν στη λήψη της απόφασης αυτής και είναι άσχετοι με τη Διοίκηση ή Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον νέο Αναπληρωτή Διευθυντή», καταλήγει ο κ. Καπνουλλάς, στην ανακοίνωση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση