ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδόθηκε ο 24χρονος που καταζητείτο για την εξαφάνιση του Περικλέους

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 24χρονος που καταζητείτο σχετικά με τη εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος παρουσιάστηκε πριν από λίγο στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 24χρονος καταζητείτο για υπόθεση απαγωγής προσώπου με σκοπό να φονευθεί και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (21/04) εντοπίστηκε καμένο όχημα στο πεδίο βολής Παλαιομέτοχου, το οποίο σχετίζεται με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λεμεσό από το βράδυ της Πέμπτης (20/04).

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στο όχημα, εντοπίστηκαν φτυάρι και κασμάς τα οποία μαζί με άλλα αντικείμενα παραλήφθηκαν από τις Αρχές για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμά σύλληψης εναντίον του 24χρονου, καθώς οι δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν θέσει στο κάδρο των ερευνών το ενδεχόμενο απαγωγής του 31χρονου με σκοπό τον φόνο.

Ο 31χρονος Άγγελος Περικλέους

Χθες (22/04) η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 31χρονου Άγγελου, ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι. Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας και μούσι, στον καρπό του αριστερού του χεριού. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X