ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράδοση επιταγής από SppMedia, EPIC και Deejay Radio στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας

Στα πλαίσια του Epic Street Fest

24news team

Το Epic Street Fest, το οποίο πλέον έχει καθιερωθεί σαν θεσμός στην καρδιά της πρωτεύουσας, χαρακτηρίζεται από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις περιπτέρων φαγητού και ποτού, καθώς και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του Charity Wings kiosk, στο οποίο η ομάδα της Epic, της SppMedia και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Deejay Radio, μαγείρεψαν φτερούγες κοτόπουλου από το Αγρόκτημα Νεφέλη, δόθηκαν στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο του.

Η παράδοση της επιταγής από τα έσοδα των τελευταίων τεσσάρων Epic Street Fest στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στους χώρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου, παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας, Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Στην παράδοση της επιταγής παρευρέθηκαν επίσης, ο Λευτέρης Αθανασίου - Head of Communications της EPIC, η Ρούλα Γεωργοπούλου - Υπεύθυνη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, η Χριστίνα Καραμανή - Υπεύθυνη για τα προγράμματα ηλικιωμένων στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, η Ελένη Λουκαΐδου - Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και εκπρόσωποι από την SppMedia και τον Deejay Radio.

Την επιταγή, ύψους €7400, παρέδωσαν οι Βασιλική Παπαμιχαήλ - Ραδιοφωνική Παραγωγός στο Deejay Radio 93.5, η Κάλια Δραγατάκη - Ραδιοφωνική Παραγωγός στο Deejay Radio 93.5 και ο Λευτέρης Αθανασίου - Head of Communications της EPIC.

Ο κος Λευτέρης Αθανασίου, κατά την παράδοση των χρημάτων, δήλωσε, «Η προσφορά στην κοινωνία είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας στην Epic και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε μέσα από το Epic Street Fest να βοηθήσουμε το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως τα άπορα παιδιά των σχολείων της περιοχής. Ευχαριστούμε τον Δήμο Λευκωσίας για την παραχώρηση του χώρου, την SPP Media για την διοργάνωση της εκδήλωσης και φυσικά τον κόσμο που αγκάλιασε το Epic Street Fest για ακόμη μια φορά και βοήθησε για να μαζέψουμε το σημαντικό ποσό που προσφέρουμε σήμερα».

Ο Δήμος Λευκωσίας, μέσω του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και με τη στήριξη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας, Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και Ιδιωτικών χορηγιών, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας, απασχόλησης και εκπαίδευσης σε παιδιά, βρέφη, νήπια, ηλικιωμένους, μετανάστες, μονογονεϊκές, πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες και άνεργους γονείς.

Μέσα από τη φιλανθρωπική αυτή δράση, η Epic, η SppMedia και ο Deejay Radio δείχνουν εμπράκτως τη σημασία που έχει η προσφορά στη ζωή μας, στηρίζοντας μέσα από το Epic Street Fest τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση