ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραβίαση μέτρων: Πόσα υποστατικά δεν συμμορφώθηκαν

Καταγγέλθηκαν και 16 πρόσωπα

Σε 22 συνολικά καταγγελίες προσώπων και υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί διενεργήθηκαν 548 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση, με 16 καταγγελίες προσώπων και 6 υποστατικών.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 79 έλεγχοι με 5 καταγγελίες υποστατικών και 3 προσώπων, ενώ στη Λεμεσό οι έλεγχοι ανήλθαν σε 160 με τρία πρόσωπα να καταγγέλλονται.

Στη Λάρνακα η Αστυνομία διενήργησε 83 ελέγχους καταγγέλλοντας τρεις πολίτες και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 92 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες ενός υποστατικού και ενός προσώπου.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 54 έλεγχοι με τρεις καταγγελίες προσώπων, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 80 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες. Τέλος η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 91 ελέγχους (σε σκάφη και λιμενικές περιοχές) χωρίς καταγγελία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ