ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Νέο περιστατικό στο Γυμνάσιο: Πατέρας επιτέθηκε στην Διευθύντρια μετά το περιστατικό βίας

Η κόρη του «έφαγε» τιμωρία επειδή βιντεογράφησε το χαστούκι στην συμμαθήτριά της

Γιάννος Λύτρας

Μεγάλες προεκτάσεις λαμβάνει το θέμα με το Γυμνάσιο στην Λεμεσό, όπου καταγράφηκε το περιστατικό βίας, ανάμεσα σε καθηγητή και μαθήτρια. Μετά την πυρκαγιά στην αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου τα ξημερώματα της Πέμπτης, το φως της δημοσιότητας βλέπει και η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελή Νικολαΐδη, για άλλο περιστατικό βίας, το οποίο σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο αμέσως μετά αυτό με τον καθηγητή.


Πυρκαγιά στο σχολείο όπου καθηγητής κτύπησε μαθήτρια


Ο κ. Νικολαΐδης, μιλώντας στο 24News, επιβεβαίωσε το γεγονός και εξήγησε ότι πρωταγωνιστές στο δεύτερο περιστατικό, το οποίο συνδέεται με το πρώτο, ήταν μια συμμαθήτρια της κοπέλας που δέχθηκε το χαστούκι από τον καθηγητή και ο πατέρας της πρώτης. Συγκεκριμένα, η συμμαθήτρια κατέγραψε σε βίντεο το χαστούκι και η Διευθύντρια της επέβαλε τιμωρία. Όταν το έμαθε ο πατέρας της, έσπευσε στο σχολείο και επιτέθηκε στην Διευθύντρια.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Νικολαΐδη:

«Φαίνεται ότι η ασφάλεια στα Δημόσια σχολεία έχει φθάσει σε οριακό σημείο επικινδυνότητας. Χθες πατέρας είχε εισβάλει σε σχολείο της Λεμεσού και ως μαινόμενος ταύρος έχει επιτεθεί στη Διευθύντρια του σχολείου, γιατί η τελευταία "τόλμησε" και τιμώρησε την κόρη του γιατί έχει χρησιμοποιήσει το κινητό της και έχει βιντεογραφήσει την επίδικη σκηνή του "χαστουκίσματος". Το σχολείο αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία προσέτρεξε για να επιληφθεί της κατάστασης.

Το ΥΠΠ είναι θεατής στην όλη ανησυχητική κατάσταση που δημιουργείται στα σχολεία με το θέμα της ασφάλειας των σχολικών χώρων. Ήδη η χρονιά τελειώνει και στα περισσότερα σχολεία ουδέν έχει γίνει τόσο από πλευράς περιφράξεων όσο και από πλευράς τοποθέτησης καμερών και θυροτηλεφώνων.

Όσο για την προώθηση νομοθεσίας για την απαγόρευση της χρήσης και μεταφοράς κινητών στα σχολεία δεν φαίνεται το ΥΠΠ να διαθέτει την ανάλογη πολιτική βούληση...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιάννος Λύτρας

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X