ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νύχτα τρόμου για 22χρονο - Πάλεψε με τον κλέφτη

Τον τσάκωσε εν δράσης!

Γύρω στις 8.20 χθες βράδυ, ενώ επέστρεψε στην οικία του, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια της οικίας.

Ο 22χρονος πλησίασε τον ύποπτο και πρόσεξε ότι είχε στην κατοχή του ένα νάιλον σακούλι. Αμέσως ο ύποπτος του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στο χέρι με σπάτουλα που είχε στην κατοχή του και στη συνέχεια τον κτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια.

Ο 22χρονος ειδοποίησε τον 24χρονο γείτονά του μέσω τηλεφώνου ο οποίος αμέσως προσέτρεξε για βοήθεια. Ο δράστης με τον ύποπτο βγήκαν από την οικία ενώ συνέχιζαν να παλεύουν. Ο ύποπτος άρπαξε μια γλάστρα την οποία προσπάθησε να ρίξει προς το μέρος του 22χρονου και του 24χρονου. Γλίστρησε όμως, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Οι δύο νεαροί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα καλαμάκι το οποίο είχε υπολείμματα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένας μπαλτάς, ενώ στο νάιλον σακούλι που κρατούσε εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα τα οποία ο 22χρονος αναγνώρισε ως δικά του και της μητέρας του. Επίσης εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Επίσης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 43χρονο, του οποίου το καθεστώς της παραμονής του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας διερευνάται.

Ο 43χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X