ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνουμε ομπρέλες - Έρχεται χαλάζι, καταιγίδες και βροχές

Ψηλά ακόμα η θερμοκρασία

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά κυρίως, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά και νότια παράλια, στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως χαμηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ από την Κυριακή σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X