ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Χτύπησαν αστυνομικό και τον εγκατέλειψαν

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ο υπεύθυνος οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος εγκατέλειψαν τη σκηνή και αναζητούνται

Αυτοκίνητο πιθανής μάρκας Honda, μοντέλο Civic, τύπου hatchback, χρώματος κίτρινου, με πιθανά έτη κατασκευής το 1992 και το 1993, αναζητεί η Αστυνομία, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη γύρω στις 7.00 το βράδυ σήμερα Πέμπτη, 30 Ιουλίου, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο.

 Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμη ένα πρόσωπο, ως συνοδηγός, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή του οχήματος, αυτό δεν έφερε προφυλακτήρα στο μπροστινό μέρος.

 Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός του αναζητούμενου αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα που του έγινε από Αστυνομικό για σκοπούς ελέγχου και αφού ελίχθηκε για να διαφύγει, χτύπησε ελαφρώς το μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν πεζός στο σημείο του ατυχήματος.

 Ο υπεύθυνος οδηγός εγκατέλειψε με το όχημά του τη σκηνή, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια. Το μέλος της Αστυνομίας από τις ιατρικές εξετάσεις φαίνεται να έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι.

 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και στον εντοπισμό του υπεύθυνου οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X