ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Της επιτέθηκε, την έκλεψε και έγινε καπνός!

Είδε τον δράστη όταν πήγαινε στο νοσοκομείο - Χειροπέδες σε 21χρονο

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες το βράδυ με θύμα 18χρονη, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης. Ενώ η 18χρονη περπατούσε σε δρόμο στην Πάφο, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο της άντρα, ο οποίος άρπαξε μία τσάντα με ρούχα που κρατούσε η νεαρή και τράπηκε σε φυγή. Κατά την επίθεση η 18χρονη έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μέτωπο.

Λίγο αργότερα, ενώ η 18χρονη ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το σημείο της ληστείας μαζί με οικεία της πρόσωπα που θα την μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, η ίδια είδε το δράστη σε κοντινό σημείο και τον υπέδειξε στους οικείους της. Αφού αυτοί προσέγγισαν τον ύποπτο, του ζήτησαν να παραμείνει στο σημείο μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, κάτι που ο ύποπτος έπραξε.

Όπως διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις, ο ύποπτος άντρας είναι ηλικίας 21 χρόνων. Αυτός ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας τη διάπραξη της ληστείας και ακολούθως τους υπέδειξε ανοιχτό χώρο κοντά στο σημείο της ληστείας, όπου εντοπίστηκε η τσάντα με το ρουχισμό που είχε κλαπεί.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε στη συνέχεια Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X