ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Οδηγούσαν «φτιαγμένοι» και τους τσάκωσαν

Θετικοί σε νάρκοτεστ δύο άτομα – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο ένα όχημα

ΚΥΠΕ

Δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 41 ετών  εντόπισε η Αστυνομία Πάφου να οδηγούν στην Πάφο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ενώ ο 41χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του οχήματος του.  

Ηλικιωμένος επιτέθηκε σε αστυνομικούς με...φτυάρι

Έτσι συνέλαβαν τον 29χρονο που ξάφριζε καφεστιατόρια

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες στις 22:00 το βράδυ  μέλη της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 31χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε λάβει ναρκωτικές ουσίες ενώ σχετικό δείγμα θα σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το παράνομο. Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) διερευνούν την υπόθεση. 

Εξάλλου σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, σε δεύτερη περίπτωση,  χτες στις 22:00 το βράδυ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στον κύριο δρόμο Τρεμιθούσας – Τάλας αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 41χρονο κατοίκου Πάφου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του ανεβρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ελεγχομένου φαρμάκου. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου όπου ανέφερε γραπτώς ότι τα ανευρεθέντα είναι δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση. Έγινε έλεγχος αλκοτέστ στον 41χρονο με μηδενική ένδειξη και προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών με θετική ένδειξη. Κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και τροχαία αδικήματα. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X