ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για εγκληματικότητα και αλλοδαπούς

Ουδέν επιλήψιμο, είπε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων, κ. Μιχάλης Νικολάου

ΚΥΠΕ

Μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με σκοπό την πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και έλεγχο αλλοδαπών για να διαπιστωθεί κατά πόσον διαμένουν νόμιμα ή παράνομα στη Κυπριακή Δημοκρατία, διενήργησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων, Μιχάλη Νικολάου.

Η συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 06:00-09:00 σε διάφορα συγκροτήματα διαμερισμάτων στη Χλώρακα και την Τρεμιθούσα. Αρχικά, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ελέγχθηκε το συγκρότημα διαμερισμάτων "Άγιος Νικόλαος" στη Χλώρακα για το οποίο υπάρχει σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την εγκατάσταση και διαμονή οποιουδήποτε προσώπου. Συνολικά έγινε έλεγχος σε περίπου 300 διαμερίσματα, είπε ο κ. Νικολάου, δίχως ωστόσο να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο να διαμένει σε αυτά.

Ακολούθως οι έρευνες συνεχίστηκαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων "Άγιος Γεώργιος" περιοχή Τρεμιθούσας-Έμπας όπου ερευνήθηκαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 12 διαμερίσματα. Από τους ελέγχους που έγιναν ελέγχθηκαν συνολικά 40 άτομα χωρίς επίσης να προκύψει οτιδήποτε επιλήψιμο, είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, είτε από ποινικής πλευράς είτε από απόψεως παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατία.

Στη σημερινή επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες μέλη της Αστυνομίας από την ΑΔΕ Πάφου, τη ΜΜΑΔ, την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και την ΥΚΑΝ. Παρόμοιες έρευνες, συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου, θα υπάρξουν και στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση