ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Λύθηκε το «μυστήριο» με τον τραυματισμένο άνδρα

Μίλησε ο ίδιος στους ανακριτές και τους εξήγησε τι συνέβη

Ο άνδρας που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατάφερε να επικοινωνήσει με τους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news ο εν λόγω αλλοδαπός άνδρας, ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε όταν έπεσε σε πισίνα, στην οποία δεν υπήρχε νερό αλλά μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Για να διαπιστωθούν τα όσα ισχυρίστηκε, οι ανακριτές περιμένουν να αναρρώσει ο τραυματίας και στην συνέχεια να τους οδηγήσει στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, για εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι, το ΤΑΕ Πάφου, διερευνά υπόθεση  τραυματισμού αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 21:50 το βράδυ της Κυριακής (19/1) λήφθηκε πληροφορία ότι λίγο νωρίτερα  μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ένας άνδρας που ήταν τραυματισμένος.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, αλλοδαπός και αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Ο τραυματίας παραμένει για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου .

Οι εξετάσεις για να διαφανούν οι συνθήκες τραυματισμού του συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X