ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Έτσι πέρασαν το Πάσχα στην καραντίνα οι φοιτητές

Τι ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμης Φιλιππίδης

Με κόκκινα αυγά, φλαούνες και αρνάκι, πέρασαν στα ξενοδοχεία σε συνθήκες καραντίνας, επαναπατρισθέντες κατά το πλείστον φοιτητές στην Πάφο .

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμης Φιλιππίδης είπε στο ΚΥΠΕ πως οι επαναπατρισθέντες είναι ευχαριστημένοι ενώ κατά την άφιξη τους το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τους παρασχέθηκαν όλα τα αναγκαία για την σωματική τους υγιεινή αλλά και σε ό,τι αφορά από φαγώσιμα και Πασχαλινά όπως φλαούνες, αυγά κόκκινα κλπ.

Όσο για την μέρα του Πάσχα τους προσφέρθηκε το παραδοσιακό αρνί, με σκοπό, όπως είπε ο κ. Φιλιππίδης, να περάσουν καλά παρά τον περιορισμό.

Εκτίμησε πως με την πτωτική πορεία που παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών για τον κορωνοϊό, θα αρχίσουν σιγά σιγά οι ξενοδοχειακές μονάδες να επαναδραστηριοποιούνται.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους ξενοδόχους που και αυτοί στάθηκαν δίπλα στους επαναπατριζόμενους , σημειώνοντας πως σε αυτή τη δύσκολη τη στιγμή πρέπει όλοι μας να συμπαραστεκόμαστε στους συνανθρώπους μας .

Όσο πιο μεγάλη συμπαράσταση δείξουμε στους συνανθρώπους μας τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρουμε να θέσουμε υπό έλεγχο τον ιό, κατέληξε.

Σημειώνεται πως με σχετική επιστολή που έχει σταλθεί στους ξενοδόχους, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση προτίθεται να τους αποζημιώσει με €90 την ημέρα το δίκλινο και €60 το μονόκλινο και με πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας.

Τα ξενοδοχεία, που δέχτηκαν και έχουν επιστρατευθεί από το κράτος είναι ανοικτά ενώ όλα τα υπόλοιπα μέχρι και τα τέλη Απριλίου έχουν αναστείλει την λειτουργία τους .

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X