ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος-Απόλλων: Ανήλικος άναψε φωτοβολίδα και τον τσάκωσαν

Κατηγορήθηκε γραπτώς

ΚΥΠΕ

Αδικήματα παράνομης μεταφοράς χρήσης εκρηκτικών υλών σε αγωνιστικό χώρο με καλυμμένο πρόσωπο με προσωπίδα και μεταφορά επιθετικού οργάνου, αντιμετωπίζει 16χρονος στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 10η Απριλίου μεταξύ των ωρών 18:00 – 20:00 διεξήχθη στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης ποδοσφαιρικός αγώνας για το κύπελο Κύπρου μεταξύ των ομάδων Πάφος Fc και Απόλλωνα Λεμεσού.

Γύρω στις 20:05, μετά τη λήξη του αγώνα, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, φίλος της ομάδας της Πάφου θεάθηκε να έχει το πρόσωπο του καλυμμένο και να κρατά αναμμένο πυρσό στην κερκίδα της Πάφου.

Αφού έσβησε ο πυρσός, παρακολουθήθηκαν οι όλες του κινήσεις και στη συνέχεια φέρεται να έγινε αντιληπτός να αποκαλύπτει το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να καταστεί αναγνωρίσιμος.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου βρίσκονταν στην έξοδο και σε κάποια στιγμή το συγκεκριμένο πρόσωπο εθεάθη να εξέρχεται του γηπέδου. Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν το πλησίασε μέλος της, το πρόσωπο αυτό τράπηκε σε φυγή, καταδιώχτηκε και ανακόπηκε.

Ακολούθως οδηγήθηκε στην Αστυνομία και όπως διαφάνηκε πρόκειται για ανήλικο πρόσωπο, ηλικίας 16 ετών, μαθητή.

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς χρήσης εκρηκτικών υλών, της απαγόρευσης μεταφοράς επιθετικού οργάνου σε αγωνιστικό χώρο με καλυμμένο πρόσωπο με προσωπίδα με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος.

Τα πιο πάνω αδικήματα αφορούν την πρόληψη της βίας σε αγωνιστικούς χώρους.

Καταλήγοντας ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η υπόθεση θα τεθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να αποφασιστεί κατά πόσο ο ανήλικος θα διωχτεί ποινικά ή όχι και για λήψη οδηγιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση