ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχημα παράσυρε 6χρονο που διασταύρωνε με πατίνι

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

ΚΥΠΕ

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάφο, τα οποία παρασύρθηκαν από δύο διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σήμερα περί ώρα 16:30, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 76χρονο στη Λεωφόρο Μεσόγης με νότια πορεία, φέρεται να παρέσυρε 6χρονο αγοράκι που διασταύρωνε με πατίνι από δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με τη πορεία του αυτοκινήτου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, το 6χρονο παιδάκι φέρει κατάγματα στα πόδια και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σε δεύτερη περίπτωση περί ώρα 17:45 της Δευτέρας, αυτοκίνητο που οδηγείτο από ένα πρόσωπο στην οδό Α. Κοραή με νότια πορεία, παρέσυρε δύο παιδιά, αγόρι και κορίτσι, τα οποία διασταύρωναν από τα αριστερά προς τα δεξιά, σύμφωνα με τη πορεία του αυτοκινήτου. Τα δυο παιδιά, ηλικίας 12-13χρ. περίπου, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εξετάζονται.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια πρόκλησης των δύο τροχαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση