ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου δύτη

Η δημοσίευση του πρώην διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Συμμετείχε στις έρευνες της κόκκινης λίμνης

24news team

Διενεργήθηκε σήμερα (02/06) η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 60χρόνου, Axel Schoeller, δύτη που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/06).

Κατά την νεκροτομή εντοπίστηκαν σημεία ασφυξίας - πνιγμού παρόλα αυτά ληφθήκαν δείγματα για ιστό παθολογικές - τοξικολογικές εξετάσεις για την διερεύνηση αν προηγήθηκε κάποιο παθολογικό αίτιο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων θα καθοριστεί και η αιτία θανάτου.

Να σημειωθεί πως ο 60χρονος Axel ήταν ένας από τους δύτες που συνέλαβαν στις έρευνες στην κόκκινη λίμνη για τον εντοπισμό των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου.

O πρώην διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας φρόντισε να αποχαιρετήσει τον Axel μέσα από προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτούσια η ανάρτηση

Axel Schoeller Αυστριακέ μου φίλε.

Ποτέ δεν περνούσε από τη σκέψη μου ότι θα μπορούσε να σου συμβεί κάτι τέτοιο, παρόλο που εσύ το θεωρούσες ως τον καλύτερο θάνατο, όπως έλεγες. Έρχεται στη μνήμη μου η φωνή σου και ο ήχος της αναπνοής σου, όταν ήσουν κάτω από το νερό και σαν να σε βλέπω να κρατάς στα χεριά το πρώτο θύμα και να το ανεβάζεις στην επιφάνεια.

Θα σε θυμάμαι πάντα Axel για το θάρρος σου, την ευαισθησία σου, την αγάπη σου για την Κύπρο και την φιλία μας που αναπτύχθηκε κάτω από συγκλονιστικές στιγμές.

Αιωνία σου η μνήμη φίλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ