ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πρώτες δηλώσεις της γυναίκας που κατήγγειλε τον τέως Κιτίου

«Είναι εκκωφαντική η απουσία της Δικαιοσύνης τα τελευταία χρόνια»

24news team

«Είμαι ευχαριστημένη που βγήκε ένοχος αλλά στην ουσία περίμενα να ακούσω έστω μια συμβολική καταδίκη και όχι με αναστολή», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας η γυναίκα που κατήγγειλε τον τέως Κιτίου.

«Καταλαβαίνω τους λόγους, σέβομαι την δικαστή, αλλά το μόνο που μένει τώρα είναι και η τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου. Δεν μας αξίζει να έχουμε μισή δικαιοσύνη, είναι εκκωφαντική η απουσία της Δικαιοσύνης τα τελευταία χρόνια».

Η παραπονούμενη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στα θύματα που βιώνουν ανάλογα περιστατικά. «Όποια θέλει να μιλήσει και μπορώ να βοηθήσω σε κάτι και είναι στην ίδια μοίρα με εμένα μπορώ να βοηθήσω. Μεγάλη η απουσία της πολιτείας σε όλη τη διάρκεια της δίκης, δεν έχουμε καμία στήριξη. Παλεύεις μόνος σου και αυτό είναι λάθος. Πρέπει να είσαι δυνατός να τα καταφέρεις μόνος».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, το Δικαστήριο έκρινε τον  Μητροπολίτης τέως Κιτίου, ένοχο για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε γυναίκα το 1981, όταν αυτή ήταν 16 ετών και 8 μηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X