ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζημιές σε σπίτια και υποστατικά μετά τον χαλασμό Κυρίου

Στο πόδι η Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από χθες βράδυ μέχρι και το πρωί σε συνολικά σε 17 περιστατικά τα οποία είχαν να κάνουν με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Σε ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρεται ότι στην επαρχία Αμμοχώστου λήφθηκαν πέντε κλήσεις για περιστατικά στις περιοχές Δερύνεια , Παραλίμνι και Σωτήρα, για αντλήσεις ομβρίων υδάτων από από υπόγειους χώρους τριών κατοικιών , ενός κατηχητικού , ενός μηχανουργείου το οποίο έπαθε ζημιές στον εξοπλισμό. Ζημιές έπαθαν και 4 οχήματα που βρίσκονταν εντός.

Εργάστηκαν 2 συνεργεία αντιμετώπισης πλημμυρών.

Στην επαρχία Λεμεσού η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 12 περιστατικά στις περιοχές Ασώματος , Τραχώνι , Ζακάκι ,Ομονοίας για αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγειους χώρους πέντε κατοικιών. Σε μια κατοικία έπαθαν ζημιές ηλεκτρικές συσκευές.

Ανταποκρίθηκε επίσης σε κλήσεις για τρεις αντλήσεις ομβρίων υδάτων από ισόγεια διαμερίσματα , τρία ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων από δημόσιους δρόμους και μια πτώση και μετακίνηση δέντρου.

Εργάστηκαν τρία συνεργεία αντιμετώπισης πλημμυρών από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Μονοβόλικου , Αγίου Ιωάννη και Αγίου Νικολάου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X