ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Αυτούς «έγραφε» η Αστυνομία

Έγιναν έρευνες σε κατοικίες και πέρασαν χειροπέδες σε ένα καταζητούμενο πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Συντονισμένη επιχείρηση διενεργήθηκε στην πόλη και επαρχία Πάφου το Σαββατοκύριακο, με στόχο την καταστολή του εγκλήματος και μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν πέραν των 30 καταγγελιών.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 25 με 26 Σεπτεμβρίου, στην πόλη και επαρχία Πάφου διεξήχθη με βάση διαταγής επιχείρησης, στοχευμένη επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων και παραβάσεων, με σκοπό την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι για την εφαρμογή του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη από διάφορες υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, όπως του ΟΠΕ, της Τροχαίας, του ΟΥΛΑΕ, της υπαίθρου και του κεντρικού αστυνομικού σταθμού με επικεφαλής αξιωματικό, ενώ η όλη επιχείρηση έγινε υπό την προσωπική επίβλεψη του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Επιχειρήσεων  Πάφου Μιχάλη Ιωάννου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν τόσο πεζές όσο και μηχανοκίνητες περιπολίες, ιδιαίτερα στις περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο έγκλημα, όπως οι περιοχές του Δήμου Γεροσκήπου, Χλώρακας, στην Πλατεία Κένεντι και στην τουριστική περιοχή της Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο. 

Συνολικά ανακόπηκαν 233 οχήματα,και έγιναν 224 έλεγχοι προσώπων. Επίσης έγιναν 3 έρευνες κατοικιών και 1 σύλληψη καταζητούμενου προσώπου. Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, και 4 υποστατικά σε σχέση με παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου καθώς και 1 καταγγελία για κάπνισμα σε κλειστό δημόσιο μέρος. Έγιναν επίσης άλλες 15 τροχαίες καταγγελίες, και 12 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης . 

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X