ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Off road με ξύλο στην Πάφο - Στο κελί οι δύο για την επίθεση στους «ξένους»

Πετροβολισμοί στους εκδρομείς

Ο κακός χαμός έγινε χθες το απόγευμα στην κοινότητα Λετύμπου της Πάφου, όπου οι 20 Γεωργιανοί οδηγοί off road οχημάτων έκαναν στάση για ξεκούραση από την περιήγησή τους σε διάφορα χωριά της επαρχίας.

Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 54χρονου και 23χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και δημόσιας εξύβρισης.

Τα γεγόνοτα 

Ήταν γύρω στις 16:30 το απόγευμα, όταν τους προσέγγισε με το αυτοκίνητό του ένας 54χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος διαθέτει μονάδα στην περιοχή. Συνοδηγός ήταν ένας 23χρονος υπάλληλός του, ενώ ακολούθως στην σκηνή έφθασε και ο 74χρονος πατέρας του 54χρονου. 

Ο 54χρονος ξεκίνησε να τους φωνάζει και να τους βρίζει, κατηγορώντας τους για ζημιές που προκαλούν με τα οχήματά τους στις καλλιέργειες. Στην συνέχεια, με μια μαγκούρα, επιτέθηκε σε έναν εκ των Γεωργιανών, προκαλώντας του εκδορά στο δεξί χέρι.

Ακολούθησε πετροβολισμός κατά των Γεωργιανών από τους έξαλλους κτηνοτρόφους, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές σε δύο οχήματά τους.

Ο 74χρονος, με το όχημά του, κτύπησε έναν εκ των εκδρομέων, προκαλώντας του κάκωση στην λεκάνη και στο δεξί πόδι.

Οι Γεωργιανοί, έντρομοι, επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους για να φύγουν, ωστόσο ο 23χρονος υπάλληλος έριξε μια πέτρα εναντίον οχήματος, τραυματίζοντας τον οδηγό, προκαλώντας του θλαστικό τραύμα στο μέτωπο. Ο οδηγός με τον συνοδηγό του προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά συγκρούστηκαν με ένα τρακτέρ, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί το όχημά τους. Και οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκαν προληπτικά.

Στο νοσοκομείο μετέβη και ο 74χρονος, εξαιτίας κάκωσης στον θώρακα, την οποία ισχυρίστηκε ότι του προκάλεσαν οι Γεωργιανοί.

Η συμπλοκή έληξε με την σύλληψη του 54χρονου και του 23χρονου υπαλλήλου του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X