ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε μεθυσμένη - Τα παραδέχθηκε... όλα η 24χρονη

Πότε ακούει την ποινή της

Στην καταχώρηση ενώπιον Δικαστηρίου για άμεση εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με κατηγορούμενη γυναίκα ηλικίας 24 ετών, που εντοπίστηκε ξημερώματα χθες Κυριακή, να οδηγεί το αυτοκίνητο της σε δρόμο στη Λευκωσία, με ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό της, πέντε φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, προχώρησε η Αστυνομία.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε το πρωί σήμερα για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώπιον του οποίου κλήθηκε και παρουσιάστηκε η 24χρονη οδηγός. Η 24χρονη παραδέχθηκε την προσαχθείσα εναντίον της κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και το Επαρχιακό Δικαστήριο όρισε τις 02 Μαρτίου, ως επόμενη ημερομηνία ακρόασης, για σκοπούς επιβολής ποινής. Μέχρι τότε, το Δικαστήριο επέβαλε στην 24χρονη προσωρινή στέρηση της άδειας οδήγησης της, με ισχύ από αύριο 31 Ιανουαρίου.

Η 24χρονη ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, γύρω στη 1.15π.μ. χθες Κυριακή, σε δρόμο της Λευκωσίας, όπου αυτή οδηγούσε το αυτοκίνητο της. Η οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με θετική ένδειξη, ενώ σε τελική εξέταση στην οποία υπεβλήθη λίγο αργότερα, η χαμηλότερη ένδειξη ήταν 101μg%ml, αντί μέχρι 22μg%ml.

Η 24χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Λίγο μετά τις 11.00 πριν το μεσημέρι της Κυριακής, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη, κλήθηκε να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση