ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε «φτιαγμένος» - Τι εντόπισαν στην κατοχή του

Χειροπέδες σε 31χρονο

ΚΥΠΕ

Tέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο σε ένα εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή.

Ο κ. Τσαπής σημείωσε πως σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων το τελευταίο εικοσιετράωρο στην Πάφο τέσσερις οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 16 να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης, σε σύνολο εβδομήντα έξι καταγγελιών.

Επίσης γύρω στα μεσύνυκτα κατά τους ελέγχους που έγιναν από μέλη της Τροχαίας Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, ανέφερε ο κ. Τσαπής, ανακόπηκε όχημα με οδηγό 31χρονο ο οποίος οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ, στον οποίο υποβλήθηκε.

Επίσης σε έρευνα που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 185 τούρκικες λίρες. Για την κατοχή του χρηματικού ποσού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Οι συντονισμένες επιχειρησεις για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο είπε ο κ. Τσαπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X